У селі Лисиничі поблизу Львова вперше за 20 років відремонтували аварійну ділянку дороги, на якій були випадки травмування мешканців.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив депутат ЛМР з фракції «ЄС» Юрій Ломага. Саме після його звернення вдалося вирішити проблему, на яку два десятиліття не зважили.

«Минулого місяця провів особистий прийом громадян у селі Лисиничі. Мешканці скаржились на аварійну ділянку на перетині вулиць Винниківської та Шевченка, де є рів для стічних вод. Він був накритий бетонними плитами та використовувався мешканцями як хідник», - написав депутат.
Він пояснив, що ділянку не ремонтували впродовж двадцяти років. З часом бетонні плити розламались, були випадки, коли люди травмувалися через це. Утім на численні звернення ініціативної групи, балансоутримувач ігнорував проблему.
«Зрозуміло, що зволікати із вирішенням цього питання було неможливо, адже могла статися трагедія. На крайній сесії ЛМР я звернувся до міського голови з проханням забезпечити невідкладний ремонт бетонних плит та запобігти ймовірній біді», - розповів Юрій Ломага.
Відтак саме відповіддю на це звернення став ремонт аварійної ділянки.
«Це просто підтвердження, що багато проблем, які справді непокоять людей, можна вирішити дуже швидко, а не затягувати на десятиліття. Головне – проявити небайдужість», - резюмував Юрій Ломага.

ІА "Вголос": НОВИНИ