Голова Верховної Ради, лідер Народної партії Володимир Литвин допускає співпрацю блоку свого імені з блоком партій «Наша Україна» як до, так і після виборів. Про це він повідомив журналістів на прес-конференції пыд час робочої поїздки в Чернігівську область, передають «Українські новини».

«У політиці ніколи не говори ніколи», - сказав Литвин.

На його думку, різні політичні сили розділяють позиції людей, які представляють ці партії або блоки, а не їх політичні програми.

Литвин зазначив, що критики блоку Литвина не читали його програму.

У інакшому випадку, за його словами, вони б підписалися б під цим документом, оскільки він має реальні підстави бути втіленим після виборів.

Литвин додав, що майбутня співпраця залежатиме від того, наскільки політики говоритимуть про те, що їх об’єднує, а не роз’єднує.

«Часто говорять про програмні засади, а в голові тримають посади», - сказав Литвин.

Як повідомлялося, раніше блок «Наша Україна» запропонував Соціалістичній партії, блоку «ПОРА-ПРП», блоку Костенка і Плюща і Блоку Юлії Тимошенко почати перемови про створення коаліції в майбутній Верховній Раді.

Після того, як Рада відіслала Кабінет Міністрів до відставки, блок «Наша Україна» неодноразово звинувачував Литвина в створенні коаліції з БЮТ і Партією Регіонів, назвавши цей союз ТЛЯ (Тимошенко, Литвин, Янукович).

proUA

ІА "Вголос": НОВИНИ