Про це передає AP.

Доктор Нахід Ахмед з лікарні Ништер в місті Мултан, що знаходиться приблизно в 100 кілометрах від місця пожежі, сказав, що чотири жертви вибуху загинули відразу, в результаті чого число загиблих досягло 157. Він додав, що ще 50 обпечених жертв лікуються в його лікарні.

Спікер служби порятунку Пакистану Мохаммад Бакар в лікарні Бахавалпура сказав, що ще 20 жертв були доставлені в понеділок військовим літаком C-130 в Лахор для поліпшення медичної допомоги.

Цистерна з паливом перекинулася, коли водій втратив контроль над автомобілем на автомагістралі, розташованої на відстані близько 100 кілометрів на північний захід від міста Мултан. Поліція намагалася оточити район розливу легкозаймистого речовини, але місцеві жителі не дали цього зробити, намагаючись зібрати паливо.

Згодом на місці аварії стався вибух. Очевидці кажуть, що причиною пожежі могли стати сигарети, які курили люди, що підійшли до бензовозу. Потерпілі, яким вдалося вижити, доставлені в місцеві лікарні. За попередніми даними, перекинувся бензовоз через перевищення швидкості.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ