Про це пише styler.rbc.ua з посиланням на повідомлення російських ЗМІ.

10 травня за підсумками виступу і голосування Юлія Самойлова з піснею I Won't Break («Я не зламаюсь»)не змогла потрапити у фінал «Євробачення-2018».

Мати співачки Маргарита зізналася, що у її дочки був пригнічений стан ще до півфіналу «Євробачення-2018», і це відбилося на її виступі.

«Юля була зломлена ще до вступу. Це сталося після першої хвилі негативу, коли в ефір вийшов її кліп. А те, що зараз діється в інтернеті – жах, навіть слів не підібрати», – заявила Маргарита журналістам.

Крім того, Маргарита Самойлова вважає, що участь її дочки у міжнародному пісенному фестивалі «Євробачення-2018» була недостатньо профінансована. Творці кліпу I Won`t Break заощадили на ньому.

«Мільйони людей дивилися цей кліп і розуміли, що кліп вкладено нуль копійок. І цю людину посилають на Євробачення! Зрозуміло, що ніхто в Юлю в цьому році не збирався вкладати», — заявила мама Юлії.

Маргарита Самойлова висловила побоювання на рахунок подальшої концертної діяльності Юлії, бо не впевнена, що після провалу на Євробаченні публіка зможе приймати Самойлову позитивно.

«Прийме народ після Євробачення все те, що вона буде робити далі? Якщо не будуть приймати, то, природно, вона зупиниться», — повідомила мати співачки.

Як уже повідомлялося, переможцем Євробачення-2018 стала Нетта Барзілай – 25-річна співачка із Ізраїлю, кліп якої на конкурсну пісню зібрав вже понад 17 мільйонів переглядів.

Друге місце посіла фаворитка букмекерів - співачка Елені Фурейра з Кіпру. 

Третім став фітнес-тренер з Австрії Сезар Семпсон.

Україну на Євробаченні 2018 представив співак MELOVIN з композицією «Under The Ladder».

ІА "Вголос": НОВИНИ