Про це повідомляє Reuters.

«Команда спецпрокурора представила дані, що Манафорт намагався зв'язатися з свідками по телефону, через посередника і через закодовану програму обміну повідомленнями», – зазначається в повідомленні.

Також один зі свідків повідомив ФБР, що Манафорт спробував «схилити його до лжесвідчення». У зв'язку з цим слідчі просять відправити Манафорта у в'язницю ще до суду.

Нагадаємо, згідно з документами, Манафорт отримав більше 12 млн дол. від Партії регіонів з 2007 до 2009 р. Також повідомлялося, що в США будуть розслідувати можливу його участь у корупційних схемах в Україні. 

В США 30 жовтня 2017 року Полу Манафорту і його бізнес-партнеру Ріку Гейтсу висунули звинувачення за 12 пунктами, у тому числі у відмиванні грошей і таємній змові. Манафорту загрожує 305 років в'язниці.

Раніше троє американських сенаторів-демократів звернулися до генпрокурора України Юрія Луценка з проханням роз'яснити ситуацію щодо повідомлень у ЗМІ про начебто замороження співробітництва ГПУ зі спецпрокурором Мюллером по справі Манафорта. 

ІА "Вголос": НОВИНИ