Футболісти «Байєра-04» з рахунком 2:4 програли мадридському «Атлетико», а «Манчестер Сіті» у паралельному матчі завдав поразки бронзовому призеру французької Ліги 1 «Монако» – 5:3.

Сауль Ньїгес на 17-й хвилині точним ударом у дальню «дев'ятку» вивів вперед гостей «БайАрени». У першому таймі перевагу «Атлетико» встиг подвоїти Антуан Грізманн (25). Відразу після перерви у першій же атаці відставання господарів скоротив хавбек «фармацевтів» Карім Белльарабі (48), однак на 57-й хвилині після точного удару з 11-метрової позначки Кевіна Гамейро «Байєр» знову пропустив. Інтригу в матч було повернув автогол Стефана Савича (68), проте гол під завісу зустрічі Фернандо Торреса (86) остаточно підсумував результат результативного леверкузенського матчу на користь «Атлетико».

Схожі «гойдалки»побачили і глядачі арени «Сіті-оф-Манчестер». У «містян» відзначилися Рахім Стерлінг (26), Серхіо Агуеро (58, 71), Джон Стоунз (77) і Лерой Сані (82); у «Монако» – Радамель Фалькао (32, 61), який не реалізував на 50-й хвилині пенальті, і Кіліан Мбаппе (40).

Володарі путівок до чвертьфіналу в цих протистояннях визначаться 15 березня на аренах «Вісенте Кальдерон» в Мадриді і «Луї II» в Монако.

У середу, 22 лютого, свої перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проведуть португальський «Порту» і італійський «Ювентус», іспанська «Севілья» і англійський «Лестер». Повторні матчі в цих парах намічені на 14 березня.

ІА "Вголос": НОВИНИ