Відомих забудовників Андрія Мартинова, Олексія Кодебського і Володимира Родіна запідозрили в об'єднанні задля захоплення земель Києво-Святошинського району.

Про це пише видання "Антикор«.

Так, за інформацією ЗМІ, Андрій Мартинов і Олексій Кодебський - два великих забудовники Києво-Святошинського району, уклали угоду, згідно з якою Кодебський через Володимира Родіна лобіює інтереси Мартинова в Офісі Президента і вони разом забудовують території Борщагівської ОТГ. Нібито в якості гарантії угоди, на голову ОТГ виставляють Романа Гаха - людину Мартинова, який йде від партії »Слуга народу«.

Андрій Мартинов і Олексій Кодебський

Володимир Родін - один з топ-менеджерів будівельної компанії BD Holding, що належить сільському голові Петропавлівської Борщагівки Олексію Кодебському. Свого часу Родін залучив до реклами проблемного BD Holding студію «Квартал 95» і особисто Володимира Зеленського. За інформацією видання, практично відразу після перемоги «Зе! Команди» Володимир Родін увійшов в оточення заступника керівника Офісу Президента Сергія Трофимова і на даний момент активно лобіює інтереси Мартинова-Кодебського.

Тим часом Андрій Мартинов, як пише ЗМІ - «смотрящий» за будівельним бізнесом від скандального пастора Сандея Аделаджа, перебуває в секті «Благодать». Як повідомляють журналісти, під час служби в церкві Благодать пастори секти крім обов'язкової «десятини» вимагають від прихожан голосувати за Романа Гаха і партію «Слуга народу», адже цього, мовляв, «хоче Бог». Більш того, всі парафіяни нібито повинні розповідати пастору про своїх сусідів - не прихожан, які не хочуть голосувати за Романа Гаха.

Роман Гах

 

"Антикор« зазначає, що жителів Софіївської Борщагівки, які відмовляються йти в секту і голосувати за Романа Гаха, психологічно залякують »пеклом« і тим, що вони »не зможуть спокійно жити« на території Києво-Святошинського району. Деяким місцевим жителям і активістам, що виступають проти сектантського свавілля, за даними журналістів, погрожували фізично і навіть спалили особисті автомобілі.

Крім того, повідомляється, що регулярно отримують погрози фізичної розправи від сектантів Мартинова-Кодебського не тільки місцеві жителі, а й інші кандидати на посаду глави Борщагівській ОТГ. Зокрема, один з ймовірних переможців - Олесь Кудрик.

Зазначається також, що для проведення фальсифікацій виборів в Борщагівській ОТГ Мартинов-Кодебський залучили голову Києво-Святошинської райради Дмитра Гусятинського. Для цього Гусятинський начебто домігся реєстрації на голову ОТГ двох однофамільців Кудрика, і 35-ти »парашутистів« - технічних кандидатів.

Дмитро Гусятинський

Вочевидь, підсумовують у статті, такими брудними технічними методами Мартинов і Кодебський сподіваються "прибрати" Олеся Кудрика і продовжувати надалі грабувати Київську область.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ