На відое видно, як натовп б’є кількох людей. Сама ж бійка триває близько 20 секунд, після чого невідомі йдуть, а побиті лишаються лежати, ледь ворушачись. 

Місцеве видання «Херсон Online» 10 березня з посиланням на лист від місцевих мешканців повідомило, що у Збур’ївці відбуваються регулярні «п’яні дебоші військових».  У листі зазначається, що у в ніч на 9 березня військові напали на людей, які зайшли у магазин за цигарками.

«Один з них 8 березня святкував 20-ліття. Натовп військових жорстоко побив їх за кілька секунд. Двоє з хлопців потрапили до реанімації, зараз збираємо гроші для нього  на операцію», – йдеться у листі. 

Також зазначається, що військові «влаштовують перестрілки та весь час провокують конфлікти».

Натомість у прес-центрі командування ВМС Збройних Сил України сьогодні, 11 березня, повідомили, що декілька цивільних осіб побили військовослужбовця, що спровокувало бійку. При цьому стверджується, що п’яними були цивільні.

«Після чого, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, цивільні особи приїхали на автомобілі марки BMW до військового об'єкту, де висловлювалися на адресу військових нецензурною лайкою та поводилися агресивно. У зв'язку із несанкціонованим перетином охоронного периметру, відповідно до службових інструкцій вони були затримані та передані викликаному наряду Національної поліції України», – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що усі вказані військовослужбовці були тверезі.

ІА "Вголос": НОВИНИ