Про це повідомляє телеканал НТА.

Сюжет Ірини Скіць «Епідемія сміття», знятий у межах проекту «Правда. Розслідування», увійшов до номінації «Найкраще подання складної теми». Серед критеріїв відбору – майстерність пояснення, аргументованість, виявлення причинно-наслідкових зв'язків та переконливість авторської позиції.

До слова, це уже не перша відзнака робіт журналістки. Так, у 2016 році Ірина Скіць стала фіналісткою конкурсу «Честь професії – 2016» в номінації «Надія журналістики», а також – фіналісткою конкурсу журналістських розслідувань ім. В. Сергієнка в номінації «Найкраще розслідування на місцевому ТБ».

У цьогорічній «Честі професії» представлено 582 матеріали у п’ятьох номінаціях. Серед них «Кращий матеріал з громадянською позицією», «Кращий репортаж», «Краще подання складної теми», «Краще подання резонансного матеріалу» та «Надія журналістики». Усі подані роботи можуть бути також номіновані на присудження спеціальних призів та інших нагород, оголошених організаторами конкурсу.

Імена переможців оголосять уже у вівторок, 15 травня, під час офіційної церемонії нагородження в столичному Українському домі. До складу журі «Честі професії 2018» входять авторитетні журналісти та медіа-експерти, серед яких Алла Мазур, Галина Петренко, Отар Довженко, Галина Бабій, Андрій Цаплієнко та інші.

ІА "Вголос": НОВИНИ