Нерухомість розташована у новобудові по вулиці Євгена Коновальця, 36-Е, передає Bihus.info.

На цей час ціни за квадратний метр у цьому будинку стартують від 31 тисячі гривень, тобто приблизна вартість квартири Любові Ляшко становить 2,4 млн гривень. Щоправда, згідно інформації із Реєстру речових прав на нерухоме майно, у цю квартиру та машиномісце мати нардепа інвестувала ще на етапі будівництва, тому вони могли коштувати їй дещо дешевше.

До виходу на пенсію Любов Ляшко жила у селі Варва на Чернігівщині, де працювала оператором котельні на газопереробному заводі. Мати головного радикала країни ніколи не володіла жодним бізнесом і її дохід становить 1600 гривень пенсії на місяць.

Раніше програма «Наші гроші з Денисом Бігусом» вже розслідувала статки Олега Ляшка, записані на численних родичів. Зокрема, у сюжеті Надії Бурдєй йшлося, що у 2008 році Любов Ляшко безкоштовно отримала від Вишгородської райдержадміністрації 2 га землі. Потім вони були розбиті на дрібніші ділянки і частина з них продана під забудову. Зараз у Любові Павлівни залишилося 0,84 га. Також вона придбала 72 сотки землі у селі Пухівка поблизу Києва. Сукупна вартість усіх наділів Любові Ляшко оцінюється у близько 3 млн гривень.

Як раніше писав «Вголос», племінниця «бідного» міністра Петренка раптово стала власницею кількох елітних квартир та авто.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ