Політичний аналітик і громадський активіст Олександр Солонько заявив, що нардеп Нестор Шуфрич повинен бути ув’язненим у зв’язку із фотографіями вбитих тварин.

Про це він сказав у коментарі «Вголосу».

«Які люди, такі у них і розваги. Ми добре знаємо, що переважна частина українського політичного класу, м’яко кажучи, має певні моральні вади, які не є сумісні із моральними орієнтирами, на які треба рівнятись. Тому я не дуже здивований тим, що такі люди як Шуфрич займаються вбивством тварин. В принципі, їх самих можна порівняти із тваринами», - сказав Олександр Солонько.

«А що стосується моральної складової і війни в Україні, то ми ж знаємо, що Шуфрич – це людина з орбіти Медведчука. Він є абсолютно проросійським політиком і сам був серед людей, які максимально доклались до того, аби ця війна розпочалась. Він сам працював над тим, щоб на сході зараз убивали українців і йому немає різниці, що там відбувається. Очевидно, що він мав свою вигоду від розпалювання війни в Україні», - додав аналітик.

«Я вважаю, що Шуфрич має не просто складати мандат, а сидіти у тюрмі. Те, що його морально-етичні якості не відповідають людині, яка представляє Україну, це зрозуміло. Проблема в тому, що йому подібних у владі теж вистачає і до них також треба ставитись відповідно, але, як бачимо, наразі реальність дещо інша», - підсумував він.

Більше інформації читайте у статті: «Краще б носоріг убив Шуфрича».

ІА "Вголос": НОВИНИ