Про це пише «Сегодня.ua».

«Що стосується мого конфлікту з ним, знаєте, ну з ким конфліктувати? Це людина, яка сама створює конфлікт... Він так з пафосом оголошував про свою команду: Саша Боровик, Маша Гайдар ... Де вони всі? Скажіть, що вони зробили? Нікого не залишилося, я радий, що сьогодні настало прозріння», - передає видання.

Труханов наголосив, що це не його справа, кого призначать, і хто виграє конкурс, але він сподівається, що «людина, яка пройде конкурс і буде призначена президентом, любитиме Одесу і регіон».

«По-друге, мені б хотілося, щоб це не була тимчасова людина», - додав політик.

Разом з тим, Труханов засумнівався в управлінських якостях Саакашвілі.

«Людина не здатна ні управляти, практично нічого не здатна робити - це видно неозброєним поглядом з першого дня по системі його роботи, які він акценти розставляє, і він цього не приховував. На жаль, політична еліта, політичний бомонд, багато українців, в тому числі і в Києві, не вслухалися в його промови. Адже він же не приховував, що він тимчасова людина», - сказав одеський мер.

За оцінкою Труханова, Саакашвілі більше цікавить публічне відображення, а не суть процесів.

«Ось він ставив експерименти і ми, на жаль, втратили два роки. І без того складна ситуація ще більше ускладнилася. Управління областю втрачено абсолютно. Що стосується його заяв, що може сказати невдаха? Ну, він же ніколи не скаже: «Вибачте, я не впорався». Я, звичайно, як його опонент, буду винен більше за всіх», - заявив мер Одеси.

Нагадаємо, Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі подав у відставку із голови Одеської ОДА через брехню та цинізм Петра Порошенка, який віддав владу в Одещині кримінальним авторитетам та корупціонерам.

ІА "Вголос": НОВИНИ