Радіо «Люкс» долучило до своєї мережі телерадіокомпанію «Радіо великих доріг» із Олександрії Кіровоградської області. Про це повідомляє сайт Нацради України з питань телебачення і радіомовлення.

13 квітня Національна рада переоформила ліцензію на мовлення  ТОВ «Телерадіокомпанія «Радіо великих доріг», м. Олександрія Кіровоградської обл., у зв’язку зі зміною власників, директора, позивних, програмної концепції мовлення, складу редакційної ради, місцезнаходження ТРК.

Директором викупленої компанії, позивні якої відтепер звучатимуть як «ЛЮКС ФМ», став Роман Андрейко (замість Любові Мороз), 100% власності компанії перейшло від Фірми «УНІРЕМ», м. Олександрія, до ПрАТ «ТРК ЛЮКС», м. Львів. До складу редакційної ради мовника входитимуть дві особи - Н.Марчук і Є.Фешак, адреса: вул. Володимирська, 61/11, кв. 50, м. Київ, 01033.

За його словами самого Романа Андрейка, власниками ПрАТ «ТРК «ЛЮКС» станом на зараз є дружина мера Львова Катерина Кіт-Садова (76,7838%), Роман Андрейко (13,1066%) та його дружина Оксана Андрейко (10,1096%).

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ