Про це Семеніхін заявив у відео зверненні на своїй сторінці в Facebook.

«Віктор Медведчук – це та наволоч яка допомогла засудити Василя Стуса. Це та наволоч, яка є кумом Путіна. Це той покидьок, чиїх людей я особисто викидав з міста Конотоп.

Зараз всі активно поширюють новини пов’язані з Медведчуком. Там він фільм заборонив, там ще щось… Скільки скиглите ви будете?! Чи Семеніхін має кожного разу приїжджати і викидати медведчуків звідусюди?» - запитав націоналіст, маючи на увазі квітень 2017 року, коли він розігнав збори партії Медведчука, які намагались провести в Конотопі.

Відео: Мер Конотопа Артем Семеніхін розігнав шабаш сепаратистів

 

«Якщо вороги України не хочуть по закону, треба щоб було по справедливості! Допомки ми будемо сидіти і терпіти, медведчуки, бойки , вілкули і вся шваль з ними пов’язана, відкриють ворота і запустять ворога, який вбиватиме нас і наших дітей.

Доля України залежить від кожного з нас. Якщо лише скиглити – нічого хорошого не буде. Годі терпіти! Бачите несправедливість – дійте!  Не повинен Медведчук вільно ходити пішки. Невже у нас немає кому його зустріти і відправити до Росії? А краще щоб його взагалі поховали під дорогою. Це був би ідеальний варіант. Щоб земля йому була скловатою. І щоб кожна скотина, яка діє проти українського народу, знала, що вона теж буде пектися в цій землі», - додав Семеніхін.

Нагадаємо, 10 серпня 2018 року, актор Геннадій Попенко повідомив у Facebook про те, що із фільму «Стус» вирізали сцену із процесом суду над Василем Стусом, адвокатом якого виступав призначений державою адвокат Віктор Медведчук, кум теперішнього президента Росії Володимира Путіна.

Після розголосу в ЗМІ творці фільму обіцяли дозняти сцену із Медведчуком. Натомість у Медведчука пригрозили заборонити фільм про Стуса через суд.

ІА "Вголос": НОВИНИ