Про це із посиланням на росЗМІ пише "Радіо Свобода".

Зазначають, що командувач Чорноморським флотом РФ Олександр Моїсеєв провів огляд бойових кораблів, вилаштуваних у парадному порядку. Цьому передували урочистий молебень та покладання квітів до меморіальної стіни на честь оборони міста в 1941–1942 роках.

Медведєв прибув до Севастополя ввечері 28 липня і взяв участь в в урочистому концерті, присвяченому 1030-річчю хрещення Русі.

Місцеві ЗМІ справжньою причиною приїзду російського прем’єра називають засідання з розгляду виконання «федеральної цільової програми» розвитку окупованого міста. Серед проблем – провал туристичного сезону, занепад комунального господарства, неналежний стан доріг, відсутність очисних споруд, на які були виділені два мільярди рублів (це близько 800 мільйонів гривень).

Як відомо, востаннє Медведєв приїздив до Севастополя в серпні 2017 року.

Міжнародні організації визнали анексію Криму незаконною і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили економічні санкції. Росія заперечує анексію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості». Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.

ІА "Вголос": НОВИНИ