[media=144156,144157] 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівник ГО «Штаб Об'єднання добровольців Львівщини» Олена Живко.

«Так як добровольці без всеукраїнського статусу, ми взялися виробляти ЦИВІЛЬНУ інвалідність. Однак у Жидачевській поліклініці у нас виникли маса проблем через те, що лікарі не володіють останніми наказами МОЗ. Те саме питання у нас виникло у Галицькій МСЕК (документи Жидачівського району розглядаються у Галицькій МСЕК), – написала вона. Пройшовши три круги пекла, нам все-таки вдалося взяти направлення на комісію і разом з Добровольцем на неї прийшли».

Як йдеться у повідомленні,  голова комісії Галицької МСЕК Надія Рогуцька зухвало повідомила їм, що боєць здоровий і що підстав для інвалідності немає.

«У мене це викликало обурення, адже наявність у нього проблем зі здоров'ям підтверджено масою лікарів», уточнила Олена Живко і додала: Дякую бійцям «Штаб об'єднання Добровольців», які швидко відреагували та прийшли. Дякуючи їм лікар прозрів і дав третю групу інвалідності. Таке ставлення до добровольців просто вражає. Чому законних речей потрібно добиватися скандалом. Добре, що ми разом, що робити, коли ти сам?»

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ