Медики рекомендують недорогі і прості способи поліпшити своє сексуальне життя.

Люди шукають способи продовжити своє особисте життя і вірять в магічні «коріння» і «зілля», а також різні харчові добавки та коктейлі, які викликають (покращують /продовжують) ерекцію, стимулюють жіночий оргазм або роблять його багаторазовим.

Медики скептично ставляться до подібних речей, пише НВ.

А часом і зовсім негативно. Оскільки відчайдушно намагаючись поліпшити своє сексуальне життя, деякі люди цілком здатні вкоротити своє життя в цілому.

Однак, і в рамках традиційної медицини є достатньо простих, безпечних і ефективних способів поліпшення свого сексуального життя.

Ось сім продуктів, регулярне вживання яких швидко і непомітно поліпшить ваше сексуальне життя.

Горіхи та інші продукти, багаті цинком

Цинк – критично важливий для організму мікроелемент. Від нього залежать процеси метаболізму і ... рівень тестостерону, основного чоловічого статевого гормону.

Згідно з численними дослідженнями, багата цинком дієта може серйозно поліпшити особисте життя чоловіків, які відчувають проблеми з ерекцією.

Серед продуктів, які потрібно включати в щоденний раціон для повноцінної турботи про чоловіче здоров'я, – морепродукти (устриці, крабове м'ясо), червоне м'ясо, кедрові горіхи, арахіс, квасоля, яєчні жовтки і т. д.

Фрукти

Проблеми з ерекцією в тій чи іншій мірі мають мільйони чоловіків у всьому світі.

Дослідження показують, що в багатьох випадках проблеми пов'язані саме з неправильною дієтою і нестачею в організмі поживних елементів.

Також дослідження показало, що на «чоловічу силу» позитивно впливає збільшення в щоденному раціоні продуктів з вмістом флавоноїдів – рослинних пігментів, в достатку зустрічаються у фруктах. За хімічним складом флавоноїди близькі до гормонів. Дворазове збільшення щоденної дози фруктів призводить до зниження ризику еректильної дисфункції на 14%, роблять висновок дослідники.

Високим вмістом флавоноїдів характеризуються цитрусові, яблука, груші, а також ягоди.

Какао і шоколад

Неможливо не згадати ще один суперпродукт для поліпшення сексу – какао.

У какао також містяться флавоноїди, до того ж це відмінний спосіб урізноманітнити свою дієту смачними і поживними продуктами. Можна пити какао в чистому вигляді, або напої на його основі (головне – не зловживати цукром). Можна їсти шоколад з високим вмістом какао.

Дині

Ще один продукт, який дуже корисний для еректильної функції – диня.

Відповідно до недавнього дослідження, в дині містяться два компоненти, які позитивно впливають на сексуальне життя, – амінокислота л-цитрулін і оксид азоту.

Перший компонент вкрай важливий для синтезу і виведення сечовини і здійснення процесів метаболізму, другий покращує кровотік і вазодилатацію (так називають релаксацію гладкої мускулатури в стінках кровоносних судин.

Сухе червоне вино

Найбільш очевидна рекомендація в контексті сексу. Алкоголь підвищує настрій і привабливість об'єктів протилежної статі. Але справа не тільки в цьому.

Недавнє дослідження показало, що один або два келихи червоного вина підвищують сексуальне бажання у жінок і сприяють поліпшенню лубрикації.

Цікаво, що інші алкогольні напої таким ефектом не володіють.

Вся справа в кверцетині, який міститься в сухому червоному вині.

Це природне біологічно активне з'єднання, що відноситься до групи вітаміну Р. Це – універсальний протизапальний засіб, що прискорює загоєння ран, підвищує еластичність судин, запобігає інфарктам, покращує роботу імунної системи. І, по всій видимості, є чудовим природним компонентом для поліпшення сексуального життя жінок.

Часник

Про цілющі властивості часнику наголошує народна медицина всіх народів світу.

У сексуальному житті часник теж творить чудеса. У ньому містяться речовини, що розріджують кров, в зв'язку з чим часник може бути рекомендований як засіб для зниження високого систолічного кров'яного тиску.

У здорових людей вживання часнику знижує згортання крові. Прилив крові до потрібних органів має вкрай важливе значення під час сексуального збудження. І для чоловіків, і для жінок.

Традиційні побоювання з приводу часнику пов'язані з запахом. З цього приводу у медиків є лише одна рекомендація – їжте часник разом зі своїм партнером. Тоді запах не відчує ніхто з вас!

Яблука

Як не дивно, але банальні яблука теж можуть стимулювати сексуальність.

Зокрема, у жінок. Відповідно до недавнього дослідження, яке порівнювало якість сексуального життя жінок з різними уподобаннями в їжі.

Вчені встановили, що жінці досить з'їдати одне яблуко в день, щоб поліпшити якість свого інтимного життя.

У дослідженні взяли участь кілька сотень італійок у віці від 18 до 43 років. У групі тестованих не було жінок зі скаргами на проблеми у інтимній сфері, відзначають дослідники. Так що мова йде про вплив яблук, а точніше – антиоксидантів, які в них містяться, на сексуальність молодих здорових жінок, констатують дослідники.

ІА "Вголос": НОВИНИ