Герцогиня Сассекська разом з принцом Гаррі стала почесною гостею в університеті Лафборо в графстві Лестершир. Сьогодні там відбувся захід Coach Core Awards, на якому подружжя нагородило майбутніх спортивних тренерів почесними відзнаками.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу у Twitter.

Окрім офіційної частини, пара активно спілкувалася з молодим поколінням та навіть зіграла з ними у м’яч. Незважаючи на традиційні високі підбори Меган, хвацько вправлялась з м’ячем на спортивному майданчику.

Для чергового виходу Меган Маркл не лише одягнула синю блузу асиметричного крою від Oscar de la Renta і штани-кльош від Altuzarra, а й «засвітила» нову зачіску.

Як пише «24 Канал», експерт із етикету та письменниця Міка Мейер раніше в ЗМІ повідомляла, що саме при зміні зачіски можна остаточно підозрювати Меган у її вагітності. Однак не варто поспішати з висновками.

За її словами, якщо Меган почне з'являтися на публіці виключно із забраним у гульку волоссям – то вона вагітна, оскільки має дрібні кучері і вирівнювати волосся під час вагітності може нашкодити дитині. Але, як можна побачити, Меган не лише вкоротила довжину волосся, а й вирівняла його перед офіційним заходом, тому підозрювати герцогиню Сассекську в очікуванні первістка поки що немає причин. Проте її блуза з рюшами під пояском усе ж може давати привід для неоднозначних чуток.

ІА "Вголос": НОВИНИ