Адвокат Миколи Мельниченка Павло Сичов не виключає, що захворювання Мельниченка пов'язане з впливом зовнішніх факторів.

"Я серйозно стурбований різким раптовим захворюванням Миколи Мельниченка, що скоріше за все пов'язано з впливом на здоров'я Мельниченка зовнішніх факторів", - говориться в заяві адвоката, переданій "Українській правді".

За словами Сичова, різке погіршення здоров'я екс-майора "дивним чином збіглося в часі з проведенням суду за позовом Литвина проти Мельниченка".

"Цей суд зненацька виніс рішення на користь Литвина без присутності Мельниченка або його представників і без розгляду якихось доказів", - вважає адвокат.

Він повідомив, що про дату проведення цього суду ні адвокати, ні сам Мельниченко не знали, хоча Мельниченко хотів особисто надати в судове засідання "численні докази протиправної діяльності Литвина".

Сичов також відзначає, що обурений діями співробітників правоохоронних органів України, які навмисне намагаються подати захворювання Мельниченка як РR-акцію.

"Раніше аналогічним чином, ці ж люди формували негативну громадську думку у відношенні отруєння Ющенка, підносячи отруєння кандидата в президенти України як його РR-акцію", - говориться в заяві.

Адвокат наполягає на проведенні об'єктивного розслідування причин раптового різкого погіршення здоров'я Мельниченка, "навмисних помилкових заяв представників правоохоронних органів" про стан його здоров'я, а також обставин розгляду позову Литвина і винесення по ньому "свідомо необ'єктивного рішення".

Сичов відзначає, що Мельниченко відразу ж після свого видужання зробить офіційні публічні заяви і "почне відповідні юридичні кроки".

Українська правда


ІА "Вголос": НОВИНИ