Розлучення із зірковою дружиною 53-річний актор довго не хотів коментувати. Однак в інтерв'ю виданню GQ чоловік уперше поділився думками стосовно кінця Бранджеліни.

Водночас він знявся у стильній фотосесії для видання. Також актор пустив журналістів до свого маєтку у Лос-Анджелесі, де в інтерв'ю заговорив про особисте. 

«Мене поклали на лопатки, я був зв'язаний по руках, коли справа дійшла до органів опіки і поліції. Але після цього ми все ж приступили до спільного вирішення проблем. Кожен з нас зробив все, що міг. Я чув, як один адвокат сказав фразу «Ніхто не виграє в суді - там лише вирішується питання про те, кому буде гірше». Мені здається, тут є правда. Ти проводиш весь рік в розглядах, намагаючись довести свою точку зору, показати, чому ти маєш рацію, а інша сторона - ні. Тим самим ти тільки вносиш інвестиції в загальну скарбничку взаємної ненависті», - розповів Бред, маючи на увазі процес вирішення, із ким залишаться шестеро дітей пари.

Зараз із Піттом працює психолог, раніше ж він частенько зазирав до чарки.

«… навіть в останній рік, розумієте, я не вирішував проблем. Я забагато пив. Це просто стало проблемою. І я дуже щасливий, що тепер, через півроку, це гірка радість, але я знову маю доступ до своїх почуттів», - наголосив актор.

Після довгих суперечок про графік побачень із дітьми, перевірки Бреда соціальними службами та тривалих обговорень, колишнє подружжя встановлює оптимальний графік для зустрічей батька з 15-річним Меддоксом, 13-річним Паксом, 12-річною Захарою, 10-річною Шайло і 8-річними Вів'єн та Ноксом.

Врешті артист не став заперечувати, що хотів втримати екс-кохану, але вчасно згадав фразу: якщо любиш – відпусти.

«Першим бажанням було утримати ці стосунки. Але потім на думку спадає заяложена фраза «Якщо ти любиш когось, ти повинен цінувати його свободу». Тепер я в повній мірі розумію, що це означає, відчув на собі. Потрібно любити без права власності», - зізнався актор.

Як відомо, після розлучення у вересні 2016-го Пітт та Джолі часто сперечалися стосовно опіки над дітьми. Бред Пітт просив суд вести його розлучення з Джолі у закритому режимі. Актор вважав, що подробиці його розриву з Джолі, які потрапляють у ЗМІ, погано впливають на психіку дітей. Тоді ж Анджеліна не погодилася на умови екс-чоловіка, оскільки, на її думку, таким чином Пітт переймався лише власною репутацією і боявся, щоб «страшна правда» про нього не спливла у пресі.

ІА "Вголос": НОВИНИ