Школярка підпалила футболку з гербом України та виклала це у свої інстаграм-сторіз, чим спровокувала скандал. 

Про це йдеться на телеграм-каналі Катарсис.

Неповнолітня дівчина під ніком s_0f_ff.a_ оприлюднила на своїй сторінці в Інстаграм відеозапис, на якому вона підпалює футболку з державною символікою. Коли у школярки спитались, для чого вона це зробила, вона відповіла, що їй байдуже на герб, оскільки футболка належить її колишньому.

«Ти розумієш, що мені по**уй на цей герб. Ця футболка – мого колишнього. Мені боляче на неї дивитись було. І що, що там герб. Ну герб та й герб. Знаєш, скільки «баб» її носило», - відповіла дівчина на зауваження одного з користувачів інстаграму.

Згодом школярка таки вибачилась за свій вчинок.

«Я прошу щирого вибачення за те, що спалила футболку з гербом України. Я розумію, я була неправа», - сказала вона на відео.

Додамо, напередодні в Україні відбулась ще низка скандалів, пов’язаних з наругою над державними символами. Зокрема, декілька днів тому київський блогер спалив на камеру український паспорт.

Нагадаємо, наруга над державними символами карається штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 до 68 тис. грн.) або позбавленням волі на строк від шести місяців до трьох років за статтею 338 Кримінального кодексу України.

ІА "Вголос": НОВИНИ