[media=136630,136631] 

Візит Меланії Трамп призвів до справжнього резонансу у соцмережах та ЗМІ. Критику людей викликало її вбрання. Міссіс Трамп надягла куртку із написом «Мені справді байдуже. А вам? (I really don`t care. Do you?)».

Стефані Грішем, речниця першої леді, заявила журналістам: «Тут немає прихованого послання. Після сьогоднішнього важливого візиту до Техасу, сподіваюся, ЗМІ не будуть фокусуватися на її гардеробі», пише ВВС, передає Громадське.

Меланія Трамп і міністр охорони здоров'я США Алекс Азар відвідали центр в місті Макаллен, де перебувають 55 дітей у віці від 12 до 17 років. Шістьох з них відібрали у батьків, які незаконно перетнули кордон.

Меланія висловила подяку співробітникам центру за те, що ті добре доглядають за дітьми, і попросила їх зробити все можливе, щоб ті якомога швидше возз'єдналися з батьками.

Після бурхливої реакції соцмереж президент США Дональд Трамп також прокоментував жакет кольору хакі від Zara вартістю у 39 доларів.

«Мені справді байдуже. А вам?» написане на спині куртки Меланії, це відсилка до Медіа Фейкових Новин. Меланія вже знає, якими нечесними вони є, тому вона справді більше не переживає», — йдеться у повідомленні.

«Дорога перша леді, ви відвідуєте центр, де утримують дітей мігрантів, одягнувши жакет із написом «Мені справді байдуже. А вам?» Чому?! Ви ображаєте нашу турботу про добробут дітей #ChildrenInCages (Діти у клітках, — ред.) Це означає зневагу до #HumanRights (Прав людини, — ред.).

«#MelaniaTrump створила кампанію «Будьте кращими», а потім надягає куртку, яка говорить: «Мені насправді все рівно». На шляху до дітей-іммігрантів, що перебувають у прикордонних закладах. Чудово, чудово...»

Користувачі також обіграли обкладинку Time, замість Трампа зобразивши Меланію.

ІА "Вголос": НОВИНИ