«Якщо міський голова не може потрапити до Президента ще із травня, то як це може зробити проста людина. Мене протримали десь 40 хвилин під дверима – і нарешті вийшов керівник приймальні», – зазначив мер під час онлайн трансляції.

Очільник міста передав звернення Президентові України та висловив ультиматум.

«Завтра на 10 год запланована сесія міської ради Конотопа. Я ставлю ультиматум Президенту: якщо завтра не приходить його фракція і не голосує за зарплати вчителям, виділення коштів на дітей АТОвців та інші вкрай важливі питання, то я повертаюсь під стіни Адміністрації Президента, але вже не сам, а із воїнами АТО та громадськістю. Ми лягаємо при вході і голодуємо, поки пан Президент особисто не вийде», – зазначив Артем Семеніхін.

«Як тільки буде підписано рішення про позачергові вибори до Конотопської міської ради, я складаю повноваження мера і йду з усіма на вибори», – наголосив мер.

Нагадаємо, міський голова Конотопа Артем Семеніхін, подолавши 300 кілометрів шляху, вчора дійшов до Києва.

Як уже інформував «Вголос», Артем Семеніхін вирушив до Києва після збору народного віча. За його словами, у місті 5 місяців не відбувались сесійні засідання. Наразі в Конотопі невирішеними залишаються важливі питання, зокрема виділення коштів на капітальні ремонти низки об'єктів міської інфраструктури, зарплати бюджетникам, допомога хворим дітям.

За результатами віча, міський голова підписав розпорядження про проведення 5-го пленарного засідання міськради Конотопу о 10 годині 12-го серпня, та вирушив до столиці.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ