Про це Семеніхін заявив у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.

«Останнім часом світ неначе перевернувся. Неначе небо помінялося місцем із землею.
Хлопці гинуть на сході, а влада ніяк не може нажертися!
Дійшло до того, що під кришуванням керівництва поліції відверті бандити і риги почали активно проводити антимайдани! Баригам з банкової всеодно на проблеми простих Українців! Годі терпіти! Годі мовчати! Твоє майбутнє залежить тільки від тебе!» – зазначив Семеніхін у підписі до відео.

 

Нагадаємо, учора, 4 липня, у Конотопі партії Ляшка, Порошенка і Садового разом з регіоналами влаштували мерові «автомайдан»

Раніше повідомлялося, що люди з усієї країни вже прямують до Конотопа, аби допомогти меру Семеніхіну.

2 липня у Конотопі екс-регіонал та громадянин РФ Олександр Кирій звіз до будівлі міської ради сотні працівників зі своїх підприємств, аби влаштувати «люстрацію» міському голові. Останній напередодні заявив про махінації Кирія із транспортом у місті. 

Перед цим, 27 червня, Олександр Кирій разом із місцевою поліцією та її очільником, колишнім охоронцем Віктора Януковича Богданом Войцеховським влаштували жорстоку бійку.

За словами міського голови Конотопа, Олександр Кирій – «в колишньому рекетир, є «сматрящім» по Конотопу і водночас співвласником приватних маршруток. Кирій неодноразово вимагав на сесіях міськради прийняти рішення про закриття трамваю».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ