Про це Семеніхін повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні у Конотопі мала відбутися сесія міської ради, однак депутати від фракцій БПП, «Самопоміч», «Воля народу», «Народна партія», «Рідне місто» зірвали її. Наступне засідання заплановано на суботу, 7 жовтня.

«Понад 1,5 год депутати займалися переливанням із пустого в порожнє. Я вирішив перевати сесію, перенести її на тиждень пізніше і дати зрозуміти депутатам, що від їхнього рішення залежить життєдіяльність цілого міста. Натомість під час перерви депутат Кирій, який є громадянином РФ, якому належить ледь не половина усього бізнесу міста, який фактично очолював Партію Регіонів у Конотопській міськраді, напав на кількох депутатів міськради разом зі своїми тітушками. Зокрема, Олександр Кирій погрожував вбивством депутатові Оксані Ульянченко», - каже Семеніхін.

«Олександр Кирій, відомий у Конотопі бандит із 90-х, колишній член «Партії регіонів», прийшов на засідання сесії разом із сином і десятком чоловіків спортивної зовнішності. Засідання міської ради зірвали депутати з екс-регіоналівівських партій, тому міський голова Конотопа свободівець Артем Семеніхін оголосив перерву. Одразу після цього Кирій підійшов до депутата-свободівця Івана Клименка і вдарив його. На захист побратима прибігли інші націоналісти, однак на них напали «тітушки», що прийшли разом із Кирієм. Унаслідок цього декілька патріотів було побито, зокрема жінку ‒ голову фракції ВО «Свобода» в Конотопській міської раді Оксану Ульянченко. А інший депутат ‒Анатолій Поляков ‒ опинився в лікарні. Бандити влаштували бійку прямо в залі, під час сесії міської ради», - йдеться у повідомленні прес-служби ВО «Свобода».

Що цікаво, поліція, яка була присутня на сесії, замість того, щоб затримати нападників, допомагала їм, тримаючи націоналістів. Як наслідок, серйозні забиття отримав Анатолій Поляков, якого довелося госпіталізувати, а також Оксана Ульянченко, Євген Лиманчук та Іван Клименко.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ