[media=151133,151134,151135] 

Досі невирішеними залишається низка важливих питань щодо виділення коштів на капітальні ремонти об’єктів міської інфраструктури, зарплат бюджетникам, допомоги хворим дітям.

«Сьогодні на Конотопському Майдані було велелюдно! Вперше з часів Революції Гідності Громада зібралася на загальноміське ВІЧЕ. Прості люди різного віку прийшли, аби згідно з законом дати доручення своїм обранцям діяти в інтересах міста, а не в інтересах різних мафіозних кланів, що через зрив сесій міськради взяли в заручники місто Козацької слави - Конотоп.

Люди починають брати владу в свої руки! Вірю в Вас Українці! З нами правда і це значить, що з нами Бог! А якщо Бог з нами - то ми переможемо! Слава Конотопу і Слава Україні!» - зазначає у Facebook Семеніхін.

 

Учасники нинішньої акції вимагали, аби депутати нарешті зібрались на сесію та проголосували за надважливі термінові питання. Також громада ініціює проведення позачергових виборів депутатів міської ради. З відповідним поданням учасники віче відрядили міського голову до столиці, куди Семеніхін пообіцяв добиратися пішки.

«Громада ще й дала офіційне відрядження Семеніхіну на Київ. Семеніхін каже, що піде пішки. З Конотопа - на Київ. Через Батурин і Кіпті. З листом подання на позачергові вибори в Конотопі - до ВР і Пана Президента», - повідомляють на сторінці міського очільника.

 

«Укрінформ» пише, що до 31 липня депутати Конотопської міськради зробили вже три спроби провести п’яте пленарне засідання 24-ї сесії Конотопської міської ради (перша - 6 червня, друга - 29 червня, третя - 31 липня). Але у всіх трьох випадках вони не відбувались через відсутність кворуму.

ІА "Вголос": НОВИНИ