Сумчанин Михайло Курочкін відзняв на відео, як міський голова карапкається драбиною на стіну, аби вчепити квіти на табличку із номером будинку на вулиці Героїв Крут.

 

«Ось як знав, що сьогодні треба було камеру з собою брати. Не взяв. Але старий-добрий телефон опинився під рукою. Так ось бачу я, що до таблички героям Крут драбинка стоїть. Я знаю, що сьогодні свято, але поруч ні душі. Стою... А раптом - вандали? А ні. Прибув мер, та ще й з квітами. Стало зрозуміло, що він робитиме. Але от біда, квіти-то нікуди покласти. Ну не під будинок же кидати. Добре що табличка на будинку відгинається трохи, а то б зовсім захід зіпсовано було. Правда, щоб ніхто не сказав, що Курочкін тільки погане пише, мер приїхав без телевізійних камер і журналістів. Тільки прес-служба. Ну а тут на його біду і я намалювався. Як він не навернувся з тієї драбини за такої ожеледі?» – зазначив очевидець.

На сайті Сумської міської ради також є світлина зі згаданої події. 

«Перед початком основних заходів, що відбулись сьогодні (29 січня) в Сумах, міський голова Олександр Лисенко поклав квіти до пам'ятної дошки Героям Крут», –  пише прес-служба.

Нагадаємо, 29 січня Україна відзначила 100-річчя героїчної битви військ УНР проти більшовицької армії Муравйова на станції «Крути». Значна частина українського війська тоді складалась із київських студентів.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ