Необґрунтованою вважає міський голова Рівного Віктор Чайка заяву голови Рівненської ОДА Василя Червонія про те, що міський голова не з'явився на зустріч з Міністром будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павлом Качуром з політичних мотивів. (Зустріч відбулася 17 січня у Рівному). Хоча розглядалися питання міського водопостачання та водовідведення, офіційного запрошення від організаторів – Рівненської обласної державної адміністрації, – міський голова не отримав. Про захід Віктор Чайка, за його ж словами, дізнався з місцевих ЗМІ. Про це повідомили у інформаційно-аналітичному секторі Рівнеради та її виконавчого комітету.

Натомість був запрошений заступник начальника управління житлово-комунального господарства Олег Супруненко, який мав виступити з питанням про стан та проблеми ліфтового господарства міста. Коли ж підійшла його черга, до слова запросили іншу людину, яка, на думку комунальників, не змогла відобразити реальної ситуації з ліфтами у Рівному.

Представникам міської влади не було надано можливості висловити офіційну позицію, тобто, як вони вважають, керівництво Рівненської ОДА повело себе некоректно.

«Отже, складається враження, що Василь Червоній, не запросивши міського голову на зустріч з міністром, на якій, зокрема, розглядалися й нагальні питання міського господарства, черговий раз перевів ситуацію у політичну площину. Думка міської влади не була почута. А заяви політичного змісту, як відомо, проблем міського господарства не вирішують», – вважають у інформаційно-аналітичному секторі Рівнеради та її виконавчого комітету.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ