Відео з місця проведення акції з'явилося на його сторінці у мережі.

«Наша держава зараз нагадує мені організм адекватної здорової людини, яка захворіла. Ми, народ України, почали її лікувати Майданом, Революцією Гідності, але не долікували. Зараз наша держава рецидивує хворобою, яка називається бандитсько-регіоналівсько-мафіозна шваль. Вона позасідала у кабінетах губернаторів, вона сидить у президентському кріслі, у кріслі голови Уряду, в депутатських кріслах ВРУ та місцевих рад», – виголосив Семеніхін на початку акції.

 

«Більше не буде цих силових акцій покидьків. Якщо вони спробують – отримають гідну відповідь. Ми маємо підтримку, якої не має ніхто із тієї наволочі», – додав міський голова, закликавши патріотів прийти на акцію 14 липня до будівлі Конотопської міської ради.

Також Артем Семеніхін оголосив про створення Силового блоку штабу зміни влади.

«Силовий блок – це небайдужі люди з різних політсил, добробатів, громадських організацій, які об'єднаються з метою допомогти громаді України змінити бандитську владу і привести до влади справжніх патріотів, українців», – зазначив мер.

Окремо Семеніхін наголосив, що йдеться винятково про мирний законний спосіб зміни влади. 

Нагадаємо, 4 липня у Конотопі партії Ляшка, Порошенка і Садового разом з регіоналами влаштували мерові «автомайдан»

Раніше повідомлялося, що люди з усієї країни вже прямують до Конотопа, аби допомогти меру Семеніхіну.

2 липня у Конотопі екс-регіонал та громадянин РФ Олександр Кирій звіз до будівлі міської ради сотні працівників зі своїх підприємств, аби влаштувати «люстрацію» міському голові. Останній напередодні заявив про махінації Кирія із транспортом у місті. 

Перед цим, 27 червня, Олександр Кирій разом із місцевою поліцією та її очільником, колишнім охоронцем Віктора Януковича Богданом Войцеховським влаштували жорстоку бійку.

За словами міського голови Конотопа, Олександр Кирій – «в колишньому рекетир, є «сматрящім» по Конотопу і водночас співвласником приватних маршруток. Кирій неодноразово вимагав на сесіях міськради прийняти рішення про закриття трамваю».

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ