Подружжя Бейонсе та Джей Зі випустили перший спільний альбом Everything is Love і опублікували в мережі кліп на пісню Apeshіt, який викликав великий резонанс, пише ТСН.

Досить провокаційне відео було зняте в Луврі серед експонатів, знайомих з дитинства практично кожному, і стало справжньою несподіванкою, оскільки процес знімання тримався в секреті.

Кліп зоряної пари викликав неоднозначну реакцію серед глядачів. Крім схвальних відгуків, в соцмережах з'явилася і критика. Так, деякі навіть вирішили, що музиканти спаплюжили місце, де представлені шедеври світового живопису і скульптури.

Деяким це здалося невдалою спробою з боку зоряної пари поставити себе в один ряд з шедеврами світової культури. Інша частина прихильників дорікнула дует в тому, що тепер Лувр буде асоціюватися з Бейонсе і її чоловіком, а не з предметами мистецтва.

Варто зауважити, що Джей Зі протягом всієї пісні призводить метафори з горилою, що в певному сенсі є протиставленням расової ненависті, з якою йому часто доводилося зустрічатись з боку інших людей.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ