Жителя Острога вже неодноразово судили за вчинення злочинів проти життя та здоров’я особи. У січні 2020-го року його звільнили з місць позбавлення волі, встановивши адміністративний нагляд. Про це повідомила Здолбунівська окружна прокуратура. 

37-річний острожанин систематично порушував адміністративний нагляд. Відтак прокурори Острозького відділу Здолбунівської окружної прокуратури встановили, що чоловік у грудні 2020-го року скоїв убивство. Він в гостях у свого 58-річного товариша побив його табуреткою по голові. після п'ятьох ударів дерев'яною табуреткою потерпілий помер.

Схожий злочин мешканець Острога вчинив і у січні 2021 року. Перебуваючи вдома в іншого свого 62-річного приятеля, наніс йому не менше 6 ударів стільцем по голові. Потерпілий помер на місці події.

Острозький районний суд виніс вирок обвинуваченому - 14 років за ґратами за подвійне вбивство та ухилення від адміністративного нагляду.

Вирок законної сили ще не набрав, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

«Вголос» повідомляв про пікет магазину «Ашан» у Львові.

Компанія «Ашан» не припиняє торгівлю у росії. Працівники українського «Ашану» кажуть, що не винні у тому, що головне керівництво не вивело бізнес з країни агресорки.

ІА "Вголос": НОВИНИ