Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго».

Щоб вирішити питання обігріву помешкань Рава-Руська  міська рада звернулась до ВАТ „Львівобленерго”, і ще в 2006 році отримала  технічні умови для підключення електроопалення багатоквартирних будинків військового містечка встановленою потужністю 1877 кВт.       

«Як соціально відповідальна компанія ВАТ „Львівобленерго” за власний рахунок виконало частину технічних умов: замінило силові трансформатори та провело часткову реконструкцію в двох трансформаторних підстанціях. Решта технічних умов  Рава-Руською міськрадою (замовником) до цього часу не виконано.
На сьогоднішній день вищевказані технічні умови, видані в 2006 році, втратили свою чинність згідно з чинним законодавством України», - йдеться у повідомленні енергокомпанії.

Натомість в засобах масової інформації з’явилась недостовірна інформація щодо ситуації у військовому містечку в Раві-Руській, в якій безгосподарність і безвідповідальність чиновників пробують перекинути на плечі інших, зазначають в обленерго. 

З ініціативи Львівської ОДА вчора, 29 грудня 2009 року, у Жовківському районі електромереж відбулась робоча нарада за участю представників Львівської ОДА, Жовківської РДА, мера міста Рава-Руська та представників ВАТ «Львівобленерго».

За результатами наради складено протокол, в якому вказані заходи щодо вирішення даної ситуації: термінове звернення замовника до ВАТ «Львівобленерго» для продовження терміну дії технічних умов; виконання замовником всіх пунктів технічних умов для забезпечення надійного та якісного електропостачання.

Нагадаємо, що депутати Львівської облради звернулися до голови ОДА  Миколи Кметя з вимогою  вирішити проблему енергозабезпечення колишнього військового містечка у Рава-Руській.

ІА "Вголос": НОВИНИ