Голова фракції ВО «Свобода» у Жовківській районній раді Богдан Юрдига зазначив, що до районного бюджету надходять кошти з податку на доходи фізичних осіб:

«Тобто кожен, хто важкою працею заробляє копійку, сплачує частину заробітної плати до районної скарбниці. І призначення таких коштів чітко визначене законодавством - це утримання шкіл, дитячих садочків, закладів охорони здоров'я, закладів культури, органів місцевого самоврядування, а також місцеві програми розвитку. Проте своїм рішенням депутати провладних фракцій разом із нібито опозиційними партіями вирішили забрати з районного бюджету майже мільйон гривень».

Богдан Юрдига наголосив, що сьогодні руками районних обранців вкотре проблему державної служби перекинули на плечі жовківців.

Необхідно, як зауважив свободівець, вимагати від Президента та Кабінету Міністрів негайного покриття боргів по виплаті заробітної плати державним службовцям. 
«З ініціативи фракції ВО «Свобода» районна рада ухвалила відповідне звернення до обласної та державної влади», - зазначив Богдан Юрдига.

ІА "Вголос": НОВИНИ