Сумарний заробіток 41-річного Мейвезера за останні 12 місяців склав 285 мільйонів доларів. У серпні 2017 року Мейвезер переміг чемпіона світу за версією UFC Конора Макгрегора в поєдинку за правилами боксу.

Із спортсменів у першу десятку рейтингу також увійшли два футболісти – нападаючий «Барселони» і збірної Аргентини Ліонель Мессі (8-е місце, 111 мільйонів) і форвард туринського «Ювентуса» і збірної Португалії Кріштіану Роналду (108 мільйонів). До речі, екс-гравець «Реала» пояснив, чому вирішив продовжити кар'єру в Італії.

На 12-му місці ірландський боєць змішаного стилю Конор Макгрегор (99 мільйонів), на 13-му – футболіст «Парі Сен-Жермен» і збірної Бразилії Неймар (90 мільйонів), на 17-му – американський баскетболіст «Лос-Анджелес Лейкерс» Леброн Джеймс (85,5 мільйона).

Також до рейтингу включені тенісисти Роджер Федерер, Рафаель Надаль і Новак Джоковіч, баскетболісти Стівен Каррі, Кевін Дюрент, Расселл Вестбрук і Джеймс Харден, автогонщики Льюїс Хемілтон і Себастьян Феттель, боксери Сауль Альварес, Ентоні Джошуа, гольфісти Тайгер Вудс, Рорі Макілрой.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ