Про це жінка заявила в ефірі телекомпанії «Руставі 2» під час включення з Києва, пише «Інтерфакс».

«Я не сподіваюся на справедливий український суд, який повинен винести рішення про запобіжний захід моєму чоловікові. Швидше за все, рішення суду вже продиктовано українською владою і його залишать в попередньому ув'язненні», – зазначила Рулофс.

Разом з тим, дружина Саакшвілі каже, що політика хочуть передати Грузії:

«Можливо, приймуть рішення про домашній арешт, але все це робиться для того , щоб виграти час і дочекатися вироку щодо Міхеїіла в грузинському суді, а вже потім, за задуманим планом, його хочуть екстрадувати з Києва в Тбілісі».

За її словами, чинна влада України і Грузії, які погодили план екстрадиції Саакашвілі, діють «примітивно, грубо, без огляду на міжнародне співтовариство».

«У мене складається враження, що сьогодні в Україні взагалі не діє закон і все вирішується, як в середньовіччі, з волі влади, інакше, як можна пояснити викрадення мого чоловіка з квартири в Києві і доставку його в Службу безпеки з мішком на голові», – сказала Рулофс.

Вона вважає, що узгоджений сценарій екстрадиції Саакашвілі не спрацює і події в Києві та Тбілісі «будуть розвиватися в іншому напрямку».

«Сьогоднішній мітинг опозиційних сил в Києві показав, що українці хочуть жити за законами, а не за правилами олігархів», – сказала Рулофс.

«Інтерфакс» зазначає, що у Тбіліському міському суді в прискореному порядку розглядають справу про нібито перевищення службових повноважень Саакашвілі на посаді президента Грузії. Зокрема, указ президента про дострокове помилування чотирьох поліцейських, засуджених за вбивство співробітника «Банку Грузії» Сандро Гиргвліані.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ