Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Зловмисники «працювали» в різних районах Львівської, Рівненської та Чернівецької областей. Загальна сума викраденого майна та грошей у різних валютах, за офіційним курсом НБУ, еквівалентна понад 250 тисячам гривень.

Крадіїв затримали працівники Кам’янка-Бузького райвідділу міліції 5 березня. Ними виявилися 31-річний, 22-річний та 36-річний мешканці Радехівського району. Зазначимо, що 36-річний підозрюваний уже був неодноразово раніше судимим.

«Ми встановили, що минулого року зловмисники проникли в будинок мешканця Кам’янка-Бузького району, звідти викрали 37 тисяч гривень, 4,5 тисячі доларів США та золоті прикраси. Зокрема, «працювали» вони також у Буському, Радехівському та Сокальському районах», – розповів начальник Кам’янка-Бузького райвідділу міліції підполковник міліції Ігор Підлужний.

Крім того, правоохоронці з’ясували, що чоловіки причетні до скоєння кримінальних правопорушень у Рівненській та Чернівецькій областях, а також до крадіжки з церкви в Кам’янка-Бузькому районі, звідти вони викрали 1600 гривень.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

ІА "Вголос": НОВИНИ