Один мільярд триста мільйонів гривень - саме стільки за останні півтора року виділили з міського бюджету на дотацію комунальних підприємств Львова.

Та чомусь на самих комунальних монополістів: «Львівтеплоенерго», «Львівелектротранс», ТФ «Львівспецкомунтранс», «Львівавтодор» та «АТП 1» - це не поширилось, адже вони і далі збиткові та дотаційні, чого не скажеш про їхніх очільників.

Так, до прикладу, безробітна дружина Степана Пакіжа, директора «Львівтеплоенерго», депутата ЛОР («Самопоміч») придбала квартиру на 102 кв за щонайменше 5 млн гривень. Її чоловік, пан Степан Пакіж, чомусь забув задекларувати квартиру на якихось 50 кв. м. А от керівник «Львівелектротрансу» Михайло Сидорович відповідно до своєї декларації – безпритульний, адже ні орендованого, ні власного житла не декларує.

Журналістам «Правди. Розслідування» таки вдалося знайти усе приховане майно чиновників та заповнити замість них білі плями у деклараціях. Більше про те, як та на що живуть керівники найбільших у Львові комунальних підприємств, –дивіться у розслідуванні журналістів «Правда. Розслідування» на телеканалі НТА сьогодні о 20:00

ІА "Вголос": НОВИНИ