Про це повідомив перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик.

«Рішення № 10/9 «Про діяльність Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства» було ухвалене ще 2 лютого обласною радою. Після направлення цих документів у Міністерство аграрної політики та продовольства України та Державне агентство лісових ресурсів України минуло практично три місяці, проте жодної відповіді на них ні з Міністерства аграрної політики та продовольства України, ні з Державного агентства лісових ресурсів України до Волинської обласної ради не надходило», - зазначив посадовець.

На думку Олександра Пирожика, такі дії вказаних владних інституцій є ігноруванням інституту місцевого самоврядування в Україні та Волинської обласної ради як найвищого представницького органу Волинської області зокрема, а також грубим порушенням чинних нормативно-правових актів України.

«Складається враження, що викладені факти посадовими особами Міністерства аграрної політики та продовольства України та Державного агентства лісових ресурсів України свідомо ігноруються і не беруться до уваги».

У зв’язку з цим Олександр Пирожик направив листи Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману та Генеральному прокурору України Юрію Луценку. У них він вимагає дати оцінку всім цим фактам, на які вже практично три місяці немає ніякого реагування столичних посадовців з Міністерства аграрної політики та продовольства України та з Державного агентства лісових ресурсів України.

ІА "Вголос": НОВИНИ