Як повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури, 28 вересня відбулося засідання постійної комісії Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, на якому розглядали пропозиції з управління підприємством учасників конкурсу на заміщення вакантної посади керівника ДП «Іллічівський морський торговельний порт».

Комісія заслухала презентації 12 учасників і шляхом голосування визначила 2 кандидатів, чиї конкурсні пропозиції було визнано найкращими. Ними стали Крижановський Сергій Володимирович та Скворцов Геннадій Павлович.

З огляду на те, що ДП «Іллічівський морський торговельний порт» – особливо важливе для економіки підприємство, за вимогами конкурсу, кадрова комісія Міністерства інфраструктури мала відібрати від 2 до 5 найкращих учасників, щоб подати їхні кандидатури комітету з призначення Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Нагадаємо, що всього комісія отримала заяви та документи 22 кандидатів. За результатами розгляду пакетів документів до другого етапу конкурсу було допущено 12 учасників, що відповідали кваліфікаційним вимогам.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ