Спочатку побував на урочистостях з нагоди початку навчального року в Коледжі транспортної інфраструктури ДНУЗТ і Львівському національному університеті імені Івана Франка. Згодом відвідав Головний поштамт. Побував також у Міжнародному аеропорту імені Данила Галицького, зазначивши, що летовище неабияк змінилося в кращу сторону за останній рік.

Міністр інфраструктури завершив свій візит мандрівкою до  Старосамбірщини, де оглядав ваговий комплекс для фур. Технологія полягає в тому, аби вантаж великих машин не перевищував норму, адже гігантська вага може зруйнувати нові дороги.

«Якщо говорити про роботу габаритних комплексів, на Львівщині вони спрацювали на сто відсотків. Тепер усі вантажівки намагаються дотримуватися вагових параметрів, що є добрим показником для доріг», - підсумував Володимир Омелян.

Візит до Львівщини закінчився оглядом ремонту на трасі Н-13 «Львів-Самбір-Ужгород», де робота просувається доволі швидко.

«Плануємо до жовтня закінчити дорогу - зараз уже проклали 15 км, а ще 50 на початкових стадіях», - наголосив губернатор області Олег Синютка. 

ІА "Вголос": НОВИНИ