Міністр закордонних справ Фінляндської Республіки Пекка Хаавісто з робочим візитом відвідав ділянку розведення №1 у Станиці Луганській.

Про це повідомила Українська сторона Спільного центру з контролю та координації, передає УНН.

«Ділянку розведення №1 (Станиця Луганська) з робочим візитом відвідала делегація Фінляндської Республіки, на чолі з міністром закордонних справ Фінляндської Республіки паном Пекка Хаавісто. Від української сторони делегацію очолив заступник міністра закордонних справ України пан Єгор Божок», - повідомили у пресцентрі штабу операії Об'єднаних сил.

Метою візиту була демонстрація підтримки України, отримання актуальної інформації щодо розвитку безпекової ситуації та дій російських окупаційних військ.

Як зазначається, представники делегації висловили стурбованість щодо конфлікту, який триває на сході України та продовжує негативно позначатись на житті та добробуті цивільного населення, яке проживає поблизу лінії зіткнення.

Голова фінського МЗС відзначив роботу української сторони на КПВВ у Станиці Луганський, а саме проведення ремонтно-відновлювальних робіт зруйнованого мосту та запровадження безкоштовного громадського транспорту для цивільних осіб з обмеженою мобільністю.

Нагадаємо, комітет з нацбезпеки проведе засідання у Золотому.

ІА "Вголос": НОВИНИ