Представниця партії Зелених Джулі Джентер оприлюднена фотографії в Instagram, на яких вона разом зі своїм партнером насолоджується велосипедною прогулянкою в неділю вранці, передає «BBC Україна».

Імовірно, що прикладом для Джулі стала прем'єр-міністр країни Джасінда Ардерн, що стала вже другою у світі жінкою-керівником, яка вирішила поєднати роботу з материнством. До речі, і Джулі, і Джасінда народжували в громадській міській лікарні Окленда.

38-річна пані Джентер за сумісництвом виконує ще й обов'язки помічника міністра транспорту, а ще її знають як любительку їздити на велосипеді.

«Ну ось, момент настав, побажайте мені удачі. Ми з моїм партнером вибрали велосипеди, тому що в машині не було місця для групи підтримки, проте це підняло мені настрій!», - написала вона, звертаючись до своїх підписників.

Подорож на велосипедах з електромотором була під гірку, тому досвідчена велосипедистка Джулі навіть пожартувала: «в останні тижні потрібно було б частіше забиратися на велосипед, щоб ініціювати пологи!».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ