Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на користувачів соцмереж, які помітили невідповідність даних.

«Зупинилися в готелі Maxx Royal Kemer. Не знімав і не знімаю ніяких вілл за 3000 євро в добу. Суцільна дурість орендувати номери такої вартості. Зупинилися в номері з виходом до басейну, що підтверджується ваучером, фото якого додаю», – написав Петренко і доклав приклад розрахунку вартості готелю, де відпочивав.

Міністр стверджує, що його декларація дозволяє йому провести кілька днів відпочинку разом з рідними в Туреччині. 

Користувачі мережі при цьому помітили, що дати в розрахунку вартості проживання вказані 20 і 24 травня, тобто вони ще не настали. На що Петренко відповів, що система не дає розрахунку «на зараз», а вартість номера, де він проживав, – була 773 євро.

Журналіст Олександр Дубинський іронічно відгукнувся на спроби міністра виправдатись.

«В принципі, давно знав, що міністри від Народного Фронту вважають нас олігофренами. Але такої відвертої демонстрації не очікував. Міністр юстиції Петренко, якого зафіксували в елітному турецькому готелі з віллами 3000€/добу, – для виправдання виклав ваучер своєї поїздки з ціною багато дешевше. Тільки цей ваучер  – з майбутнього. Датований 20-24 травня. Але для «д*білів», в принципі, підійде. Не забудьте проголосувати», – написав Дубинський в Facebook.

Нагадаємо, що нещодавно у мережу злили відео, на якому міністр від «Народного фронту» Павло Петренко розважається з дівчатами на дискотеці на розкішному курорті в Туреччині, де винаймає віллу вартістю 3000 євро за добу.

Як писав «Вголос», міністр юстиції Павло Петренко, який мешкає в орендованій квартирі та їздить на чужій автівці, має рахунки на мільйони гривень у трьох українських банках та зберігає готівку у сумі: 465 тисяч доларів, 80 тисяч євро й 100 тисяч гривень.

У соціальних мережах уже висміюють Петренка.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ