Про це повідомляє Інтерфакс.

«Канада продовжуватиме підтримувати Україну та збільшить розмір допомоги. Я відзначаю прогрес у реформуванні оборонного відомства України, я задоволений, як триває процес тренінгів українських військовослужбовців, які здійснюють канадські інструктори. Упевнений, нам необхідно продовжувати та розширювати можливості співпраці, йти далі та вдосконалювати спроможності ЗС України», - сказав міністр національної оборони Канади під час зустрічі з українським колегою в штаб-квартирі НАТО (Брюссель, Бельгія) в четвер.

С.Полторак подякував своєму канадському колезі і позитивно оцінив усі спільні проекти, які здійснювалися за участю двох сторін. «Усе, що ми робимо разом, завжди має добрий результат. На сьогодні я не можу пригадати жодного погано відпрацьованого рішення», - сказав він.

У Міноборони України повідомили, що в штаб-квартирі НАТО в четвер відбулася зустріч українського міністра оборони з колегами із США, Великої Британії, Канади, Литви та Польщі. Під час зустрічі сторони погодили плани подальшої співпраці.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ