За словами Совсун, популярні спеціальності не змінюються з року в рік, повідомляє «РБК-Україна».

"Це філологія, право, менеджмент, комп'ютерні науки, середня освіта, психологія та економіка", - заявила заступник міністра.

Вона також зазначила, що ТОП-10 найпопулярніших ВНЗ за кількістю поданих заяв також практично не змінюється з року в рік.

"Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Львівський університет імені Франка, Львівська політехніка, Київський політехнічний інститут, КНТУ, Київський національний торговельно-економічний університет, Національний авіаційний університет, Дніпропетровський університет імені Гончара, Чернівецький університет імені Федьковича, Харківський національний університет імені Каразіна та Київський національний економічний університет - це найбільш популярні університети на сьогодні за кількістю поданих заяв", - додала Совсун.

Нагадаємо, вступна кампанія в Україні стартувала 11 липня. 

Як відомо, цьогорічна вступна кампанія відрізняється від попередніх форматом подачі документів: документи приймаються виключно в електронній формі. 

Також вступ до вузів буде здійснюватися за новим єдиного переліку галузей і спеціальностей. Крім того, в цьому році відсутня норма про вступ поза конкурсом.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ