Завтра, 7 січня, на півночі України місцями температура опуститься до -20. В низці областей попереджають про складні погодні умови.

Про це повідомляє український гідрометеорологічний центр.

У південній частині України вночі без опадів, вдень дощ; температура вночі +2 - +7 тепла, вдень +5 - +10, в Криму до +16 тепла.

У північній частині, а також Волинській та Рівненській областях місцями невеликий сніг. Температура протягом доби -7 - -12, в Чернігівській та Сумській областях місцями -15 - -20.

На решті території складні погодні умови: дощ та мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина. Вдень у більшості центральних та Донецькій областях значні опади. Температура вночі та вдень від +1 до +4 морозу. На дорогах, крім півдня, ожеледиця.

Зазначається, що вітер північно-східний, 7-12 м/с, в більшості західних, центральних та східних областей пориви 15-20 м/с.

У столиці буде хмарно, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура в області протягом доби від -7 до -12. Тим часом у Києві від -8 до -10 відповідно.

ІА "Вголос": НОВИНИ