Таке рішення внесли депутати кількох фракцій ЛМР у порядок денний завтрашньої сесії, написав у себе на Facebook голова фракції БПП Петро Адамик.

«Сподіваємось, що про виконання Меморандуму завтра від ЛОДА та ЛОР звітуватимуть люди, які відповідно до посад є компетентними в цьому питанні – принаймні, на рівні заступників обох структур», - зазначив Адамик.

На його думку, це питання потрібно тримати постійно на контролі і депутатського корпусу і громади міста. «Адже складається дивна і тривожна ситуація, коли усі говорять про те, що питання треба вирішувати, міський голова скаржиться на те, що область їм у цьому не допомагає, а от коли справа доходить до виділення коштів з обласного бюджету на збільшення екологічного фонду на 15 млн грн., які мали бути спрямувати на заходи, прописані в Меморандумі, то фракція «Самопомочі» за це чомусь не голосує.

Водночас, різні посадові особи Львівської міської ради наперед заявляють про невиконання Меморандуму, а вантажівки з сміттям та документами на вивезення сміття в Дніпро, чомусь ловлять в Самборі», - написав депутат ЛМР.

Користувачі соцмережі у своїх коментарях передбачають, що таким чином міські депутати планують познущатися над очільником області Олегом Синюткою. А також радять відправити від обласної ради звітуваватиперед містом нещодавно призначеного заступника, кума Садового Андрія Білоуса.

 

Як повідомляв «Вголос», 21 квітня в Львівській ОДА підписали Меморандум, який передбачає вивезення та утилізацію львівського сміття на полігонах ТПВ області.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ