Про це розповів начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець сьогодні на брифінгу, передає кореспондент «Вголосу».

Відтак буде змінено рух маршрутів №№ 11, 13, 18 та 23, які курсуватимуть по Кондукторській та Окружній у зворотному напрямку. А також №№ 28 та 32 по вул. Народній та Окруженій. Тролейбус №7 взагалі не курсуватиме. Є відповідна схема об’їзду.

Роботи виконувати ТзОВ «Західтрансбуд», яке ремонтувало Левандівський міст, а також західний обхід м. Львова. Міст в аварійному стані, тому роботи трохи затягнуться. Так само їх ускладнюватиме рух поїздів, які курсують лише по одній колії. Як розповів Юрій Голець, вони вже попередньо узгодили із «Укрзалізницею» графіки відключення струму. Під час ремонту тимчасово у людей може зникати телефонний зв'язок на Інтернет через перенесення кабелів.

На реконструкцію моста з розширенням проїзної частини  у бюджеті заклали 27 млн грн. У процесі реконструкції буде розширено проїзну частину дороги до 4-х смуг на вул.. Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вул. Сяйво.

В управлінні транспорту уже прогнозують величезні затори на вулиці Любінській.

ІА "Вголос": НОВИНИ