Наближається 14 лютого - день Закоханих, тому саме час обдумувати, де можна відсвяткувати це свято разом з другою половинкою.

Звісно, відправитися за кордон було б найкращим рішенням. Але коли такої можливості немає, то варто не забувати про романтичні місця в Україні. А їх, між іншим, чимало.

Інформацію передає УНІАН.

Львів і область

Це місто завжди приваблює своєю історією і красою. Складається таке враження, що воно ніби спеціально створено для закоханих. Приємні вулиці, затишні заклади і ще більше краси у Львові.

Тунель Кохання

Ні для кого не секрет, що найромантичніше місце в Україні називають Тунелем Кохання. Звісно, більше часу у вас займе сама дорога до вказаного місця, але побувши там, ви не пошкодуєте, що відвідати його.

Острів закоханих у Тернополі

Острів Любові - найромантичніше місце в Тернополі. Це місце називають місцем побачень та закоханих пар. На острові є невелика альтанка з лавочками, де можна сидіти і проводити час з коханою людиною.

Острів Любові у Старому Солотвині

Штучний острів, створений місцевими жителями називають «Островом кохання». На його березі споруджено невеликий рибальський будиночок навколо беріз. Місце виглядає дуже романтично, чим приваблює безліч туристів і закоханих.

ІА "Вголос": НОВИНИ