Конфлікт між актрисою та модельєром стався раніше, під час вибору зіркою вбрання для свята, пише The Guardian.

Епатажний Лагерфельд заявив: Меріл попросила створити для неї вбрання із колекції Chanel після чого пізніше менеджер зірки зв'язався із дизайнером.

У його коментарі йшлося про те, що Стріп вийде у сукні Карла лише, якщо той дасть їй грошей за вихід.

Це прохання обурило модельєра.

"Ми робимо сукні і даруємо їх акторам, але ми не платимо за вихід. Вона - геніальна актриса, але така поведінка - дешева", - підкреслив Лагерфельд.

Втім, після цього представник Стріп прокоментував, що ця інформація не відповідає дійсності. За його версією – Меріл Стріп обирала вбрання із декількох варіантів та питання про її винагороду не поставало.

За таку поведінку Карла Лагерфельда гострослівна Стріп попросила від модельєра вибачень.

"Карл Лагерфельд, відомий дизайнер, обмовив мене, мого стиліста і прославленого дизайнера, чию сукню я обрала, щоб вдягнути її на церемонію "Оскар". Згодом ця брехлива історія була підхоплена, і продовжує переказуватися у всьому світі", - заявила Стріп.

Зрештою, фактично конфлікт було вичерпано. Як повідомляє видання, Карл Лагерфельд пізніше визнав, що міг неправильно зрозуміти ситуацію із вбранням.

Нагадаємо, голлівудська зірка Меріл Стріп претендує на чергову статуетку "Оскар" в номінації "Найкраща жіноча роль". Її ставка – участь у стрічці "Флоренс Фостер Дженкінс". 

ІА "Вголос": НОВИНИ